Pad Thai

7 februari, 2013
7 februari, 2013

Jaha! Ingenting nytt på träningsfronten, fortfarande sjuk!

Jag får uppdatera med matbilder istället! 🙂

Jag fortsätter med mitt thai tema och kör vidare med Pad Thai Chicken! Förvånansvärt enkelt och supergott!

Jag hackade och stekte upp 1 påse kycklingfilé (900 g) med lite salt och chilipulver. Sen hackade och stekte jag 2 stora vitlöksklyftor, 1,5 gul lök, 1 paprika , 1 stor riven morot och 1 packet sköljda böngroddar som blandades ihop med kycklingen. Därefter blandade jag 2 msk asiatisk fisksås, 2 msk socker och en pressad lime som rördes ihop med resten. Kokade nudlar (jag gillar äggnudlar bäst med i receptet stod det risnudlar) efter bruksanvisning och blanda med resten. Sist men inte minst knäckte jag 2 ägg och rörde runt försiktigt tills äggen stelnade. Servera med jordnötter och limeklyftor! Jag hade även lite extra grönsaker i form av gröna bönor och broccoli. Gott och nyttigt!

 

Elinor Medhammar

Posts Google+