Film på T-walk

5 februari, 2013
5 februari, 2013

Ja då var filmerna på alla T-walks ute! Detta momentet i tävlingen var riktigt roligt! En chans att få visa upp sin fysik och sätta sin egna prägel på tävlingen.

Jag känner mig ganska bekväm på scen men på Lucia gick allt så himla snabbt. Jag var först ut och hann inte riktigt fatta vad som hände innan allt var över, haha! Jag var nöjdare med min T-walk på Decembercupen eftersom då hade jag kört AF hela förmiddagen och BF kändes så himla ”lätt” i jämförelse vilket gjorde att jag inte var ett dugg nervös utan kunde bara ut och glänsa på scenen! På Lucia var jag faktiskt lite nervös men det kanske inte är så konstigt då det är en större tävling med mer publik. Överlag är jag dock nöjd och tycker jag rör mig bekvämt och kvinnligt!

Elinor Medhammar

Posts Google+