Hjärnmaleri

2 februari, 2013
2 februari, 2013

Bloggen är lite halvdöd nu vilket beror på att jag har varit sjuk hela veckan! Jätteont i halsen! Gahh…den där j*vla halsen är min akilleshäl!

Jag inbillade mig att jag var lite piggare igår och körde ett superlätt ryggpass…dumt nog! Nu sitter jag med svullen hals igen!

Annars är jag inne i en jobbig period med mycket oklarheter kring det mesta. Jag har svårt att fokusera min energi och tankarna far iväg lite överallt!

Vad vill jag här i livet? Orkar jag flytta igen? Jag vet varken ut eller in just nu. Tankarna maler och maler! Känns som jag måste fatta ett beslut snart!  Jag har lite för mycket osäkerhet i min vardag för att jag ska kunna satsa helhjärtat på min träning just nu. Jag saknar dessutom Stefan en hel del nu, snart 4 år med distansförhållande…funderar en del på vad som är viktigt för mig i livet!

De träningspass jag får till har dock varit bra men jag vill gärna utvecklas och ta min träning till nästa nivå. Jag är även sugen på att testa något nytt, typ styrkelyft, någon kampsport eller crossfit!

Jag lovar att komma tillbaka med massa inspiration till er och troligtvis blir det nya tävlingssatsningar att rapportera om detta året! :-)

kommentarer, 105 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+