EN TILL POKAL!

9 december, 2012
9 december, 2012

Jag tror jag kan börja vänja mig vid detta, haha!

Det blev en hedrande andraplats för mig på Luciapokalen – 168 cm! Bara ett poäng som skiljde mellan mig och vinnaren Emma! Hon hade verkligen superfin fysik och att det var så jämt mellan oss ser jag som oerhört smickrande! :-)

Det får bli en jättesnabb uppdatering nu för vi är nämligen på väg till THAILAND snart! Kom hem till Malmö sent igår kväll och fick börja packa ur allt från helgen och packa om till resan så vi kom inte i säng förrän kl 03.00 och nu upp kl 8.00! Lite snurrig efter denna helg, alla intryck, känslor och jag hinner inte riktigt landa förrän nästa grej dyker upp!

Tack snälla för alla gratulationer! Jag uppdaterar mer när jag har möjlighet men nu måste jag skynda vidare! Lite bilder från helgen hinner jag nog lägga upp! Tyvärr riktigt dålig kvalité på bilderna (min kamera sjunger nog på sista visan) och jag har nästan inga bilder från finalen då Stefan filmade den istället (vilket jag inte hinner lägga upp nu) men jag antar att det kommer att komma ut bilder bättre på nätet snart! :-)

Men nu har jag SEMESTER! Behöver koppla bort allt ett tag och bara vara!

Uppdaterar mer i Thailand när jag känner att jag har tid och orkar! Ha det fint! :-)

kommentarer, 150 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+