Upptinad

12 december, 2012
12 december, 2012

Från snöstorm i Sverige till en varm strand med svajande palmer! Precis vad jag behöver! Just nu ligger jag och får pedikyr och Stefan får massage, så skönt att bli ompysslad! Vi ska på bröllop i kväll då Stefans vänner gifter sig här på Koh Lanta!

Jag är fortfarande lite jetlaggad och trött men glad att vara framme! Resan var ganska jobbig och lång men nu känns det värt det! Vi flög först till Bangkok och sen till Krabi, därefter båt till Koh Lanta så det tog sin lilla tid!

När vi kom fram upptäckte jag till min stora glädje att vi bor precis vid ett gym! Hurra! Hann med ett lätt benpass igår men idag blir det nog vila, min förkylning från efter DC vill inte riktigt släppa och alla klimatförändringar hjälper inte heller! Ska nog vila och låta kroppen återhämta sig mer!

Hoppas ni har det bra hemma! :-)

20121212-134615.jpg

20121212-135319.jpg

kommentarer, 106 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+