Dags att ladda om!

6 december, 2012
6 december, 2012

Nu börjar alla känslorna komma upp igen! Jag har haft fullt upp hela veckan och har inte hunnit reflektera över allt som hänt. Totalt urladdning efter tävlingen och så fort kroppen slappnade av så blev jag givetvis förkyld och fick ont i halsen. Fick bli några dagars vila och nu känner jag mig lite piggare igen. Jag är bara så glad att det halsonda inte kom innan Decembercupen! :-)

Jobbar in i det sista men jag får ju min belöning efter tävlingen då vi åker till THAILAND på söndag! Jizzus vad skönt det ska bli, jag behöver komma bort och bara koppla av ett tag. Det innebär ju att jag måste packa till både tävlingen och till Thailand så hela lägenheten är en enda röra med packkaos.

Känner mig upprymd, glad och supertaggad in för helgen! Det var verkligen så kul att tävla som jag föreställt mig, speciellt AF där jag inte alls var inställd på att få en bra placering. Vilken kick!

Jag fick förresten några av bilderna från fotograferingen i somras redigerade nu! Grymt fina! Tack för det!

Nu börjar jag ställa om mentalt och ladda för Sveriges största event inom fitnessvärlden, Luciapokalen! Ses vi där?

kommentarer, 335 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+