3,5 vecka kvar

8 november, 2012
8 november, 2012

Och idag har jag varit trött, frånvarande, på dåligt humör och allmänt apatisk…samtidigt som jag kämpar för att vara go och glad på jobbet. Kände verkligen bara för att gå hem och sova…och skita i allt som har med tävling att göra! Men det kommer inte på fråga, bort med de tankarna! Kommer gå galant för mig och det ska bli KUL!

Tur att jag hade bestämt träff med Janni (som också ska tävla på DC) för chins/dipsträning annars hade jag garanterat inte kommit iväg till gymmet.

Vi fick till ett riktigt bra pass och humöret gick från sur citron till glad lärka. Tack för den energin och peppen! Tiden går alldeles för snabbt för mig just nu. Kroppen är hyfsat med mig men hjärnan är trött och jag orkar inte vara den glada och pigga tjej jag brukar vara. Men det är inte lång tid kvar nu och det är bara att kämpa in i det sista!

Riktigt bra ljus inne i omklädningsrummet (fast inte någon höjdarkamera i mobilen). Hoppas ljuset på scen är lika trevligt! 🙂

Chinsen gick hysat trots att jag kände mig sjukt låg och trött!

Elinor Medhammar

Posts Google+