Tricepsslakt

5 november, 2012
5 november, 2012

Jizzes vad ont jag har i triceps idag! Kan inte sträcka ut armarna!

Körde ett riktigt bra triceps/axelpass igår på SATS Entré. Bra gym med schysst utsikt då det ligger högst upp i ett köpcentrum. Nackdelen är kanske också att man måste gå igenom ett helt köpcentrum för att kunna träna. Lätt att jag fastnar i massa butiker innan jag kommer till skott. Skygglapparna på!

Remember: träna, inte shoppa!

Har alltid haft lätt för att bygga muskler på armarna men stackarna är inte alls uthålliga. Bicepslåten under BODY PUMP är rena döden! Men jag försöker bygga upp lite mjölksyretålighet nu. Massa jäkla anamma och en dipsställning!

5 snabba set dips med kroppsvikten: 22, 17, 15, 12, 10 st. Alternerat med hantellyft åt sidan, dropset.

Liggande tricepspress på bänk 4 set alternerat med omvända flyes för baksida axel. Avslutade med triceps pushdown med rep, axellyft åt sidan i maskin och baksida axel i kinesisställning (man korsar armarna och drar vajrarna åt sidan -bränner som fan).

Mina triceps precis när jag börjat köra dips utan assistent, haha! Det var några år sen! Och jag var SJUKT stolt över mina första fria dips. Det var kvittot på att man faktiskt var vältränad. Jag kommer ihåg att en kille gick förbi precis då jag körde dipsen och stannade upp med ett ”wow – starkt jobbat”…jojoj vad man sträckte på sig då! Det finns ingen bättre känsla än känslan av att vara stark och vältränad!

Inte riktigt lika stark idag under ryggpasset på AA Elite men jag körde på bra ändå! Fick sänka vikterna och hitta kontakten istället. Ganska trött och idag har jag faktiskt varit hungrig. Eller ja, inte direkt hungrig så det kurrar i magen utan mer en diffus känsla av att vara tom på energi. Aminosyror, koffein och gakkic så överlevde jag det passet också! Nu är det dags för sängen. Over and out!

kommentarer, 267 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+