Freakshow

4 november, 2012
4 november, 2012

Från tidigare i veckan! Bra ljus gör mycket!

Idag känner jag mig mer som en vattenballong…+ 1,5 kg! Blä!

Trött vecka! Känner mig lite som en urvriden disktrasa. Helgen kom lägligt. Började dagen med världens godaste frukost: havregrynsgröt med hackad sharonfrukt, valnötter, kokosflingor och på det en mixade jordgubbar med vaniljkasein!

Tänkte försöka ta mig bort till gymmet och köra axlar + triceps nu. Det blev inte mycket träning igår men det var lika bra, har kört hårt den senaste veckan. Istället blev det ett maxset chins/dips på Hörby Atletklubb med riktig domarkoll. Jag har varit lite nojig för om jag kör tävlingsstrikt så det var jätteskönt att få feedback från någon som vet. Dessutom en del poseringsträning med tips och korrigeringar. TACK! Kommer gå lysande på scen nu hoppas jag. Gäller bara att komma ihåg allt och inte få blackout när man står där, trött, törstig och nervös. Tror jag ska öva in en ramsa med allt jag ska tänka på: LEENDE, BENEN, AXELN…eller liknande!

Kvällen bjöd film och god mat! Kyckling med wookgrönsaker och cashewnötter stekt i teriyakisås, sambal olek, chilisås, fisksås, vitlök, lime, ingefära, koriander och lite kanel.

Dags att göra sista beställningen från MMsports innan tävlingen. Behöver fylla på med Kreatin, aminosyror, Gakkic, beta-alanin och vitargo. Min häxbrygd ska testas! :-)

Dags att förflytta sig till gymmet då. Har kommit över lite provträningskuponger till SATS, perfekt för mig som tycker om omväxling och nya gym! Ha en fortsatt fin helg! :-)

kommentarer, 154 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+