zombiemood

11 november, 2012
11 november, 2012

Ok nu är jag galet trött! Känner mig mer död än levande vissa timmar…Det känns verkligen att tävlingen börjar närma sig. Kroppen är sliten och det finns inte mycket ork kvar. Men jag känner massa förväntan, glädje och lycka över att det faktiskt kommer bli av detta år. Det har verkligen varit en lång resa, fylld med hinder, skador och sjukdomar men denna gång tror jag faktiskt jag ska lyckas ta mig i mål och upp på scen!

Jag är jättenöjd med att jag tagit mig i form på egen hand och att jag inte lyssnat på alla ”förstå-sig-påare”. Det går att komma i tävlingsform utan någon extrem diet och utan att må allt för dåligt under resans gång. Man måste inte göra det svårare än vad det är!

I alla fall! Denna helg och hela nästa vecka är Stefan här hos mig vilket känns skönt. Han peppar, ställer upp och har tålamod med sin trötta och periodvis griniga flickvän (rättelse av Stefan – konstant griniga flickvän, haha!).

Träningen har gått bra! I fredags satte jag faktiskt PB i knäböj med 4 reps på 80 kg! Kände mig riktigt stark. Jag måste förresten tipsa om en jättebra sida www.styrkelabbet.se där man kan ladda ner E-boken ”Fixa din rörlighet för knäböj och marklyft” gratis. Jättebra tips och övningar.

I lördags blev det morgonpromenad och sen axelträning på SATS Västra Hamnen. Var sjukt trött men lyckades pressa mig igen passet. Militärpress, baksida och utsida i cablecross och lite maskiner. Avslutade med några set mage i brutalbänken.

Tacomys på kvällen. Stefans älsklingsrätt! Fattar inte att han aldrig tröttnar men han skulle kunna leva på tacos. Jag kör min dietvänliga variant, gott det med!

Idag började vi dagen med morgonpromenad vid Skanör strand. Stefan var sugen på att utforska Skåne och jag var inte sen med att haka på. Solen sprack upp precis och det var helt underbart skönt. Var tyvärr sjukt trött och gick i pensionärstempo vilket Stefan påpekade minst 10 gånger under promenaden, haha!

Sen blev det chins/dips + lite kompletterande rygg/tricepsövningar på AA Elite!

Avslutade passet med en halvtimme bindvävsmassage! Ryggen känns bättre nu men jag fick vaderna masserade som en bonus, fy fan vilken smärta! Det var så ögonen tårades.

Nu blir det solsidan och matfix. Ha en fin kväll!

kommentarer, 299 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+