Banancravings och strålande humör

23 september, 2012
23 september, 2012

Tror jag ska ändra lite i mitt upplägg nu. Har ätit relativt mycket fett (i form av nötter, fet fisk och ägg) ett tag och minskat lite på kolhydraterna vilket gett bra resultat formmässigt.  Men jag har varit lite seg på träningen under vissa pass och märker att jag faktiskt mår bättre av att ligga högre på kolhydrater för att ha maximal energi. Så mer bananer och potatis åt mig nu! Yay! Kan få riktiga banan-cravings när jag känner mig trött/låg och det är verkligen en energihöjare!

Har varit på strålande humör idag och mått galet bra! Inget känns jobbigt, svårt eller omöjligt just idag! Känner mig som herren på täppan, haha! Hoppas denna känsla följer med resten av veckan och att jag är inne i ett skönt flow!

Kom på att det faktiskt var länge sen som jag var sjuk och att jag hållit mig frisk när alla runt omkring mig snörvlat. Mitt immunförsvar kanske är tillbaka för att stanna! Så det finns massa saker att vara glad och tacksam för nu! :-)

Började dagen på bästa sätt med en promenad med vännen Josefine och det blev såklart lite tävlingsprat då hon också ska tävla i december. Hem sedan och ladda med en jättefrukost med extra kolhydrater i form av gröt, banan och knäckebröd. Så gott!

Taggad inför dagens bröst/tricepspass! Måste verkligen få upp repsantalen på mina dips nu! Dom känns hopplösa ibland.

Idag blev det 22 st med bara kroppsvikten, 12 st med 10 kg viktskiva, 8 st x 2 set med 16 kg kettlebell (hittade ingen 15 kg viktskiva så det fick duga) och avslutade med 16 st utan vikt. Så det var väl ok antar jag!

Ordnade en gratis träningsvecka på Kockum fritid så det är skoj med lite variation. Det finns riktigt sköna maskiner där och jag älskar kinesis stationerna, riktigt följsamma med perfekt motstånd. Hittade även dessa handtag som jag körde breda och smala armhävningar tills bröst och triceps bokstavligen brände! Gött!

Och en obligatorisk formbild såklart! Igår stod vågen 57,8 vilket är rekordlågt för mig! Då har jag totalt gått ner – 4,5 kg sedan jag började i maj. Så ingen snabb direkt viktnedgång men behaglig, vilket passar mig! Siktar på att gå ner 2-3 kg till sen hoppas jag formen är på plats! :-)

Nu är det dags för mat och slapparkväll! Fläskfilé med potatis, ajvar och grönsaker! Mumma!

kommentarer, 130 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+