Decembercupen next

21 september, 2012
21 september, 2012

Chiiiiins! Love it! Roligaste och bästa övningen som finns! 🙂


Fast rodden har jag lite ångest över! Tänker att jag ”borde” öva mer på detta men träning ska ju vara lustfylld och roddintervaller är så långt från lustfyllt som man kan komma. Jag kör gärna löpintervaller, spinning och annan konditionsträning men rodden är som sagt inte alls på min favvolista. Och ja…jag borde kanske hitta någon annan tävlingsform än AF, haha! Men samtidigt verkar det så coolt och roligt så jag kan inte låta bli att vilja prova! 🙂

Annars har träningen gått väldigt bra denna vecka! Maten har improviserats en hel del och jag har nog svävat ut lite för mycket men jag behövde nog ladda på. Nya tag nu!

Tacokväll igår. Stefans tallrik vs min tallrik.

Just nu känner jag mig lite stressad. Har varit många intryck och mycket både på jobbet och privat. Det är svårt att genomföra en tävlingssatsning när man aldrig har några fasta rutiner i livet…men inte omöjligt.

Jag har nog haft det oförskämt lätt med dieten hittills men nu börjar tiden ticka supersnabbt och alla vet att det är dom där sista 2-3 kg som är jävligast. Dags att kanske börja göra detta på riktigt? Dags att ta tag i hårdhandskarna, skaffa sig lite ”jävla anamma” och börja kriget mot scenen!

Elinor Medhammar

Posts Google+