Team Skaune

18 september, 2012
18 september, 2012

Nu har det varit lite dålig uppdatering här måste jag erkänna! Ska försöka skärpa mig!

Stefan har varit här hela veckan vilket är lyx! Nästan så man känner sig som sambos igen. :)Tyvärr kan vi inte umgås så som vi önskar då jag hoppar runt på vikariat i hela landet och Stefan har fast jobb i Kalmar, men vi gör det bästa av situationen och värdesätter den tid vi får. Vi har haft supermysigt, lagat massa god mat, gått på bio och tränat ihop.

Jag har dessutom hunnit med en träningsdejt med grymma Josefine Sidnor som ska tävla på decembercupen. Så kul att hitta någon i närheten med samma intresse och mål! Ibland känner man sig ensam med sina funderingar och man behöver ventilera med likasinnade. Självklart jag har stöd från medlemmarna i Team Body Science men många bor ju i Stockholm eller är spridda över landet och känns så långt borta. Som tur är finns det teamträffar som jag ska försöka gå på, grym inspiration! Men just nu får jag och Josefine bilda team Skåne (eller Skaune som man säger här) för att hålla lågan uppe!

Josefine och jag körde ett riktigt bra axelpass, stark tjej säger jag bara! Det blev en hel del prat emellan seten om tävlingen, förväntningar och funderingar. Skönt att ha någon att prata med nu när det börjar dra ihop sig. Inte alls lång tid kvar när jag tänker på det, lite nervöst men läget är än så länge under kontroll.

Lite bilder från passet såklart!

Hantelpressar upp till 18,5 kg! Kändes riktigt bra!

Hantellyft åt sidan, en arm i taget! Brukar alltid köra båda samtidigt men det kan vara bra att variera sig antar jag. Grym kontakt i alla fall.

Baksida axel i cable cross.

Och så lite obligatorisk posering! 🙂

Hoppas på fler pass med denna ödmjuka tjej och att vi kan peppa varandra sista tiden nu. Decembercupen hägrar runt hörnet (bokstavligen för oss då! Nära och bra till Lund, haha).

Nu är det nattinatti för mig! Ha en fin kväll! 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+