Matvrak i Båstad

28 september, 2012
28 september, 2012

Äntligen fredag! Jag är galet trött! Den där sömnbristen börjar smyga sig på igen. Vaknar med mörka ringar runt ögonen och hade lätt kunnat ha en roll i serien ”walking dead” som zombie. Tur det är helg för jag är ingen vacker syn nu. Must have beauty sleep!

Denna vecka har jag varit på jobbmöte i Båstad med Skånes primärvårdsdietister. Riktigt skoj att få träffa så många kollegor och få lite nya idéer och inputs.

Vi fick bo på hotell Skansen som var riktigt trevligt. Och maten ska vi inte prata om. Herregud vad mat vi fått! Typ fika var tredje timme och middagsbjudningar med flera rätter. Inte helt lätt att hålla diet där inte. Det var jag väl hyfsat beredd på men tänkte att jag fick göra det bästa av situationen och välja de nyttigaste alternativen.

Hmm…ja det gick väl sådär! Eller jag valde bra mat men mängderna blev kanske lite väl tilltagna. Stora tallrikar + buffé = dietdöden. Har varit konstant mätt dessa dagar!

En bråkdel av frukostbuffen

Såååå gott! Älskar frukost!

Och så älskar jag lunch! Jättegoda oxfärsbiffar. Dom ser inte så stora ut men de var gigantiska. Stora tallrikar som sagt, lite lurigt för ögat.

Det fikades till höger och vänster. Kakor, bakverk, smörgåsar, torkad och färsk frukt, nötter osv. Gahh…Jag var ganska duktig. Inga sötsaker men det blev en del nötter (som jag sagt till mig själv 100 gånger att dra ner på. Nyttigt ja, men lite för energirik att äta massor av nu).

Det fanns faktiskt ett minigym på hotellet så jag lyckades trycka in ett snabbpass bröst + armar och igår klev jag upp innan sex och joggade 40 min runt Båstad med en kollega. Skönt!

Det får bli nya tag med kosten nu! Inte alls lång tid kvar till tävling och nu börjar det komma lite pirr i magen när jag tänker på det! Detta år ska det äntligen bli av…känns så overkligt men samtidigt helt fantastiskt. Det där ögonblicket jag drömt om i flera år. Drömmar som grusats, hinder som varit skyhöga, ögonblick av hopplöshet och förtvivlan…Allt det där är BORTA! Jag har tagit mig igenom det och lagt det bakom mig. Finns ingen bättre känsla. Frisk och stark! Påminner mig själv om det varje dag. 🙂

Ha en riktigt bra helg för det ska jag ha!

Elinor Medhammar

Posts Google+