Killar på krogen

29 april, 2012
29 april, 2012

Premiär för utelivet i Karlshamn under gårdagen.

 

Kille nr 1 vs den naturliga

– Hej! Tränar du?

-Nej! Faktiskt inte! Jag föddes sån här, helt naturligt! Är det inte fantastiskt!

– Nääää men nått måste du väl ändå träna!!

– Jag spelar minigolf.

-Jaha!

 

Kille nr 2 vs hälsomänniskan

-Hej! Det är ju du från gymmet! VAD GÖR DU HÄR!

– Samma sak som dig förmodligen!

-Är inte du en så där hälsomänniska?

-Nä jag bara fejkar! Men lova att inte säga nått! Detta är våran lilla hemlighet! Shhhh….

 

Kille nr 3 vs den håriga anabolagorillan

– Det var ett par rejäla armar (klämmer på biceps)

-Jajamensan!

-Häftigt! Du tränar mycket och så?

– Jo det blir väl några pass i veckan.

-Ingen anabola då (skämtsamt)!

– Haha, nä jag behöver inte ta sånt. Jag har väldigt hög testosteronhalt naturligt, går runt och är sådär småkåt hela tider och så växer det hår på alla möjliga ställen….men det är bra att det finns vax så ingen märker nått!

– (Ser lite chockad ut)

– Men jag skämtar ju!

– Jag tänkte väl det (lättnad)!

 

Vissa killar är ju bara för roliga! För övrigt måste jag bara säga att jag skötte dieten exemplariskt som den hälsomänniska jag är! :-) Det blev redbull light, pepsi max och morotsstavar med dipp! Sen var jag på topp och redo att äga kvällen! Party party!

kommentarer, 119 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+