GAME IS ON!

26 april, 2012
26 april, 2012

Utmaningen: 10 veckor till toppform

Mål: Hyfsad form för en fotografering i sommar (till skillnad från min sista ”bulk-fotografering).

Varför: Behöver en rejäl spark i baken, nått konkret att jobba för!

Nu har jag gått och dragit ut på detta alldeles för längre, haft den ena ursäkten efter den andra! Orkar inte, kan inte, borde inte, blah blah…sörja osv!

Nä nu måste jag skärpa till mig ett snäpp! Vi snackar inte någon strikt tävlingsdiet men ändå en seriös satsning från min sida med målet att vara i så bra form så möjligt till början/mitten av juli. Jag vantrivs inte med den formen jag är i idag men känner att den skulle kunna vara mycket bättre, jag har bara inte orkat göra nått åt saken utan känt att jag i första hand velat komma igång med träningen efter att ha varit sjuk så länge.

Målet blir att tappa mina 4-5 trivselkilon vilket i sin tur skulle underlätta min chins- och dipsträning. Dessutom vill jag vara ute i god tid inför en kommande tävlingssatsning och slippa pressa kroppen hårt i höst.

Jag kommer fortsätta träna tung styrketräning men lägga till lite cardio i form av högintensiva intervaller samt lågintensiva promenader. Kosten kommer bli betydligt striktare med ett klart upplägg. Däremot kommer jag inte släpa runt matlådor över hela Sverige utan göra det bästa av situationen om jag reser bort. Jag kommer inte hålla mig hemma och isolera mig från folk utan göra smarta val om jag blir bortbjuden.

Jag har en klar målbild av vad jag vill åstadkomma. Jag har energi och motivation att gå in helhjärtat och kämpa för vad jag vill uppnå. Jag har kraften att göra en förändring.

Elinor Medhammar

Posts Google+