15 chins

1 maj, 2012
1 maj, 2012

YES! Idag nådde jag äntligen samma antal chins som innan jag blev sjuk!

Dock kickade jag nog lite på de två sista chinsen så det är tveksamt om de hade blivit godkända! Men jag är skitglad ändå! Varje liten framgång känns som en seger! Nu är det bara att fortsätta traggla teknik och styrka!

Körde ett rygg/axelpass idag med min dietistkollega i kommunen Frida och blev mäkta imponerad av hennes härliga inställning och kämparglöd. Hon styrketränar inget alls men var förvånansvärt stark och gick ”all in” i alla övningar. Älskar sånt! Sen har hon simmat på hög nivå och har SM-guld i fensim så hon är ju van att träna hårt och mycket. Väldigt roligt pass om än lite utdraget med mycket socialiserande! Men ibland behöver man ha prestationslösa pass utan tidspress. Bara köra sånt som är roligt, njuta av träningen och umgänget!

Underbart med ledig dag mitt i veckan som toppades av en riktig sommarvärme! Det fick bli matlåda ute i parken på det! Kyckling, potatis och grönsaker. Dieten rullar på bra (förutom under gårdagen så jag faktiskt fuskade och drack ett glas vin ute, ooops!), jag är mätt, glad och belåten. Vågen visar -0,5 kg denna veckan! Jag var nästan lite lyrisk där ett tag och inbillade mig att jag såg en ådra på magen (hur jag nu kom fram till detta efter en vecka på diet) men insåg till min besvikelse att det var märket från en för tajt byxa (FAIL!).

Firade alla mina bravader med godaste vaniljkaseinet från Body Science, toppat med varma hallon! Det ska vara gott med diet annars får det vara!

Nu blir det läggdags! Upp och hoppa alldeles för tidigt för jobb i Karlskrona i morgon!

Natti natti!

kommentarer, 201 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+