Påskbreak och välbehövlig paus

4 april, 2012
4 april, 2012

Dagarna rullar på nu som bara den! Det har varit lite dåligt uppdaterat här från min sida beroende på att jag har haft alldeles för mycket att göra och varit helt slut om kvällarna. Så ett litet påskbreak är mer än behövligt!

Imorgon efter jobbet bär det av till Kalmar för en långhelg med familj och vänner. Alldeles för många man vill träffa och alldeles för lite tid men jag trycker in så många som det bara går!

Stefan har fått ett lustigt ryck och har nu fått för sig att han ska bli löpare, han går ”all in” och införskaffar löpartajts á la ålskinn, löparstrumpor och nya joggingskor. Så nu är jag medtvingad på detta lilla projekt. Jag har nog inte sprungit på över ett år och känner mig som en stor klumpig elefant som skumpar omkring…inte riktigt mitt element just nu! Jag skulle behöva tappa typ 15 kg för att kunna springa så där lätt och ledigt, haha! Vi får se om det blir nån premiärtur i helgen då!

Min egna träning går lite fram och tillbaka som vanligt. Jag vilade i helgen eftersom jag var så himla trött och hade flera virusblåsor i munnen…som sedan sprack!! Fy fan säger jag bara! Var helt bedövad i munnen! Som tur var förbättrades jag snabbt och kunde komma på fötter redan på måndagen! Hurra för mig! Har tränat igenom hela kroppen lite lätt nu i veckan och jag är på G igen! Yay!

Dagens inköp: ”Matens pris: boken som matindustrin inte vill att du ska läsa”.

Återkommer med recension så fort jag är klar. Jag tycker det är viktigt att som konsument bli mer medveten om vilka val vi gör och hur det påverkar vår hälsa och miljö!

kommentarer, 142 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+