Första joggingturen och filmer från armpasset

9 april, 2012
9 april, 2012

Påskhelgen har varit helt fantastiskt! Jag har haft besök av två vänner som bor utomlands (plus man och bäbis) som står mig väldigt nära, varit ute och dansat på krogen (vilket inte var igår), träffat farmor, varit på grillfest, umgåtts med familjen och tränat en massa. Perfekt med andra ord! Känner mig frisk, levande och sprängfull av energi!

Fylld kyckling till påsk

Påskfirande med vänner och familj

Jag börjar försöka trappa upp intensiteten på min träning! Strävar efter att använda lite tyngre vikter och nå den form och styrka jag hade innan jag blev sjuk! Jag går fortfarande inte efter något schema utan kör på känn! Lite film från mitt armpass i helgen!

Och idag var det premiär för årets första löppass. Jag har bävat inför denna stund eftersom varken formen eller konditionen är den bästa just nu. Men Stefan piskade på mig och tyckte även vi skulle spexa till löpningen med lite backintervaller! Mina lår var helt bortdomnade efter det, magen vändes nästan upp och ner och  ögonen tårades. Jag bokstavligen chokade kroppen som legat halvt i koma de senaste månaderna typ! Sju km blev det totalt och jag är så himla stolt! Jag stannade inte en enda gång fastän jag hade håll och mådde illa. Nu jäklar börjar resan tillbaka på allvar!

kommentarer, 176 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+