Blickar framåt

28 mars, 2012
28 mars, 2012

För första gången på ett halvår vågar jag blicka framåt, sätta upp små delmål för mig själv, vågar drömma om tävling. Vågar tro på att jag faktiskt kan återfå styrkan jag förlorat. Att jag kan bestiga dessa berg jag ständigt ställs inför. Att jag är stark som person. Att jag kan lyckas!

Just nu funderar jag på hur jag ska lägga upp min träning för att lyckas inom Athletic Fitness. Jag måste teknikträna mer på mina chins och dips för att nå hela vägen. Jag vill gärna börja köra mer explosiv träning. Just nu är jag galet sugen på att ta mina chockrosa joggingskor, hitta den brantaste backen och bara köra tills jag har blodsmak i munnen.

Inom mig bor en riktig som atlet som skriker efter att få komma fram! Den verkliga prövningen är att låta det ta tid…

Dagens pass: Bröst, biceps och mage.

Bänkpress, skivstångscurl, sneda hantelpressar, bicepscurl, benlyft för mage och crunches på boll! Fortfarande lätta vikter och fokus på kontakt. Fick galet bra pump så jag är så nöjd! Lite deffsugen nu när man ser att det fortfarande gömmer sig muskler under det lilla lagret men samtidigt vill jag inte pressa kroppen nu. Ett steg i taget…

kommentarer, 204 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+