Börjar landa i livet…

1 februari, 2012
1 februari, 2012

Har känt mig betydligt piggare de senaste dagarna och det känns som att ”jag” börjar komma tillbaka. Ork att vara glad och öppen som person, ork att ta initiativ, ork att strukturera upp min vardag. Det går inte att beskriva hur skönt det är att slippa ha sjukdomskänsla och håglöshet i kroppen. Jag känner mig så himla levande just nu och vill bara ut och fånga dagen!

Jag har kört två bra pass denna vecka, gick in taggad till tusen och körde på så hårt jag bara kunde utan rädsla för att få ett bakslag. LYCKA! Detta är ren lycka för mig! Kan jag nu bara få vara kvar i detta sjukdomsfria tillstånd så kommer jag snabbt tillbaka, viljan och motivationen är det inget fel på! :)

Förövrigt tycker jag att jag trivs ganska bra i livet. Det börjar rulla på i ett snabbare tempo nu på jobbet och det kan vara lite jobbigt när man är ny och behöver lite mer tid. Jag försöker att inte stressa upp mig, göra en sak i sänder och framför allt sänka mina egna krav på vad jag borde kunna prestera. Får jobba ganska mycket med detta om jag ska vara ärlig. Jag vill gärna kunna allt på en gång fast jag givetvis inser att det är omöjligt och att vi är alla nybörjare i början. Men det är ett fantastiskt roligt och framför allt stimulerande jobb, jag lär mig nya saker hela tiden! Idag var det vilodag och middag ute på restaurang med mina nya dietistkollegor. Supergod mat och kul att lära känna varandra lite mer utanför jobbet. Riktigt goa människor!

Nu är det dags för sängen! Upp tidigt imon för arbete med rehabavdelning på förmiddagen och barnmottagning på eftermiddagen. Ha det fint!

kommentarer, 114 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+