Grymme benpass!

29 januari, 2012
29 januari, 2012

Helgen har spenderats i Kalmar med min sambo (eller ja, särbo just nu men det känns lite konstigt att säga det, sambo känns mer naturligt!). I alla fall fick han praktisera sina bästa PT-kunskaper på mig under fredagkvällen då jag kände att jag behövde en extra push på gymmet. Ben av alla pass! Har mått hyfsat ok hela veckan så det kändes som att det var dags att försöka tänja på gränserna och faktiskt lägga på lite mer vikt.

Och fy fan vad jag fick lida! Det var dropsets och supersets (+) som aldrig ville ta slut. Körde benpress + upphopp, dropset lårcurl, dropset benspark, utfall på balansplatta + lårcurl på boll. Mina ben skakade och flåset är inte helt ok just nu. Men shit vad skönt det var att ta i!

Dagen efter var bihålorna helt svullna och halsen gjorde ont så ingen mer träning under helgen…men det var det värt! Jag kan leva på detta pass några dagar nu och förhoppningsvis är jag på fötter i början av veckan igen.

Lite Bodyscience BCCA satt som ett smäck efter!

Min fina farmor blev plötsligt dålig och fick läggas in på sjukhuset så jag är glad att jag åkte till Kalmar denna helg. Var och hälsade på henne och blev så inspirerad över vilken fantastisk människa hon är! Alltid glad, alltid positiv, klagar aldrig – oavsett situation. Trots att hon ligger inlagd och inte mår allt för bra så håller hon modet uppe! Definitivt något att tänka på och bli inspirerad av! Sänder en massa styrkekramar till farmor som förhoppningsvis är pigg och hemma snart igen!

kommentarer, 135 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+