Extrajobb och AF sug!

3 februari, 2012
3 februari, 2012

Då var det äntligen klart med kontrakt och jag är nu officiellt medlem i familjen Motiva! Kommer jobba som gyminstruktör en kväll i veckan till att börja med, sen får vi se det hur känns och hur mycket jag hinner med. Perfekt för mig som är nyinflyttad och behöver lära känna lite människor.

Min egna träning rullar på nu. Jag förstår inte vad som har hänt eller om jag gjort något annorlunda, men just nu känner jag inte av halsen alls! Tror det är första gången på ett halvår som jag inte upplever svullen hals, sjukdomskänsla och trötthet. Ni anar inte hur lycklig jag är just nu! Känns som jag svävar på moln! Hoppas, hoppas det håller i sig och att det onda i halsen är borta nu! Kan det vara så bra? Min ena halsmandel som varit ilsket röd i veckor är plötsligt ljusrosa, fattar ingenting! Egentligen spelar det ingen roll, bara jag får vara frisk!

Nu orkar jag plötsligt blicka framåt och får en nytändning i träningen! Sjukt tävlingssugen! Väldigt inne på AF just nu! Känns som min gren! Bara jag får upp styrkan så kan det gå riktigt bra tror jag! Tragglade chins och dips idag! 12 st chins och 16 st dips. Sjukt svag i dipsen idag, kände mig helt tom och skakig, men chins känns ganska bra. Har fixat 15 st strikta chins innan och 25 st dips och jag ger mig inte förrän jag är tillbaka där (och helst lite bättre)! Jag har ju några månader på mig att traggla så det ska nog inte vara omöjligt om jag får behålla hälsan. :-)

Tajm for some chins!

Ha en underbar helg!

kommentarer, 111 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+