Sjukhusgymmet

5 januari, 2012
5 januari, 2012

Det finns ett gym på sjukhuset! Och jag har lyckas missa detta! HUR ÄR DETTA MÖJLIGT!  Hörde det först idag och jag var tvungen att springa bort direkt och kolla! Föreställde mig  lite silverhantlar och en balansboll men till min förvåning var det faktiskt riktigt schysst. Inget lyx men allt man behöver för att kunna träna tungt! Skivstång, hantlar och lite maskiner! Kände ett sådant lyckorus och var tvungen att provträna där efter jobbet. Tänk vad så lite kan göra en så glad! Nu har jag två gym att växla mellan! Perfekt om jag jobbar på Motiva och folk kommer fram och undrar saker hela tiden (vilken kan vara irriterande om man vill träna något själv) så kan jag välja att träna här ibland.

Pigg idag, vilan igår gjorde nog susen. Inga vita fläckar i halsen eller ilsket röda mandlar, dock en liten klumpkänsla i halsen fortfarande. Jag valde att träna lite lätt ändå. Ben idag, inga rekord eller liknande men jag tog i så gott jag vågade.

Benpressar 4 set

Utfall med skivstång 4 set

Raka marklyft 4 set

Frontböj 3 set

Benspark 3 set

Lårcurl 3 set

Ville verkligen inte sluta träna idag! Hade säkert kunna kört minst lika mycket men magen började kurra så det var bäst att cykla hemåt.

Hade mina första patienter idag. Var lite nervös vid första besöket men det fick bra. Senare under dan hade jag ett så himla perfekt patientsamtal, kändes verkligen som att allt jag sa klaffade vid exakt rätt tidpunkt. Kände mig helt upprymd och glad efteråt. Vad härligt det är att jobba med barn! Börja känna mer och mer att detta är rätt för mig!

I morgon är det röd dag och ledig. Skönt med kort vecka första veckan. Ska ta och baka bröd, fixa lite hemma och gå på utflykt i nya staden jag inte hunnit lära känna än. Ha en trevligt helg allihopa!

kommentarer, 130 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+