Time forced reps

22 december, 2011
22 december, 2011

Hej mjölksyra! Vad jag har saknat dig! Skönt du kunde komma och hålla mig sällskap under dagens pass! Körde så kallade Time forced reps =så många repetitioner så möjligt under fyra minuter. Vi körde djupa knäböj med ”pinne över huvudet” x 4 min, liggande ryggdrag i TRX x 4 min och avslutade med armhävningar på tå x 4 minuter. Jag vet inte om resultatet är så mycket att skryta med men kan vara kul att ha något att jämföra med om några månader. Min kamera krånglade tyvärr i början så det blev inga bilder på böjen.

Anyway: Knäböj 136 st, ryggdrag 53 st, armhävningar 75 st!

Galet jobbigt! Jag låg i fosterställning efter knäböjen och fick nästan nackspärr av armhävningarna! Nåväl, nu har jag ett utgångsläge i alla fall! Kan bara bli bättre nu :-)

Passet avslutades med lite superset av axlar i maskiner: 3 set framsida axlar, 3 set utsida axlar och 3 set baksida axlar. Sen var jag stendöd! Underbar känsla! Lite suddig bild men man ser i alla fall att axlarna är på g! Happy!

kommentarer, 179 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+