Dokumentation

20 december, 2011
20 december, 2011

Nu har jag införskaffat en riktig träningsdagbok att dokumentera mina framgångar i (så slipper jag använda ett gammalt trasigt fuktskadat kollegieblock som innan). Så om några månader kommer jag förhoppningsvis kunna bläddra tillbaka och skratta åt mina nuvarande vikter! Dagens pass gick hur bra som helst! Hade massa energi och kände mig hyfsat stark! Rygg och triceps med följande övningar:

Chins 4 set, dips 4 set, T-bar row 4 set, tricepspress i cc över huvud med rep 4 set, hantelrodd 4 set, triceps pushdowns i cc 4 set

Hmm, får kanske fila lite mer på tekniken så kanske man kan köra AF någon gång i framtiden! Känns som alla mina stabiliserande muskler i rygg och axlar har förtvinat helt detta år och blir helt chockade när jag försöker köra på! Får fortsätta med lite rehabövningar för att kunna köra tyngre! Ska försöka hålla mig skadefri hädanefter. Det får bli mitt nyårslöfte!

Gårdagen bjöd på ben. Inte ett lika lyckat pass! Kände mig lite smått hungrig och irriterad men kämpade på bra ändå! Sjuk träningsvärk i baksida lår idag så nått måste jag ändå ha gjort rätt!

Elinor Medhammar

Posts Google+