Skrattar bäst som skrattar sist

28 januari, 2014
28 januari, 2014

Jo, efter mina små skalle-Per skutt av glädje över förra årets lyckade rehabsatsning valde ryggen att sätta sig (bokstavligt talat) på tvären förra torsdagen. På fredagmorgon kom jag inte upp ur sängen och försökte förtvivlat få en tid till närmsta vårdcentral för muskelavslappnande och smärtstillande..inte det lättaste skulle det visa sig när man väljer att balla ur i fel stad. Jag blev vänligt hänvisad till min egen vårdcentral sisådär 60mil bort. Hur tänker man då?

Tills sist möttes jag av en vänlig själ som ordnade allt åt mig och helgen kunde sedan spenderas i ett avtrubbat men mindre smärtsamt tillstånd.

2014 skulle bli året då jag tog tillbaka det jag väntat på under hela 2013, och den mentala planen har inte förändrats. Dock inser jag att jag kommer att få kämpa hårdare än någonsin för det..

Japp, då var det jag och bollen igen… 😉

Desire

Posts Google+