Påsklov och teamträff

24 april, 2014
24 april, 2014

Äntligen blev det dags för en teamträff i Skåne, och dessutom i samband med påskhelgen så att jag lyckligtvis utan problem kunde delta! Tänk vad mycket energi vi har att ge varandra inom teamet 🙂 Jag åkte därifrån så sjukt sugen på träning, tävling, prestation och att få maxa!

Efter allt snack, presentationer och poseringstränande hann jag även med ett nytt och efterlängtat PB i bänken! Jag har tidigare försökt reppa på 75kg men failat den sista repetitionen.. i måndags på teamträffen satte jag den!! GÖTT!

Framöver nu gäller full satsning mot SM-veckan i juli. Jobbet strular till det för mig en del här under våren och början på sommaren, både vad gäller upplägg för träning och kost, men jag hoppas att allt ska kunna löpa så smärtfritt som möjligt ändå..

IMG_20140403_232411 IMG_20140305_171729

Ni har väl inte missat mitt företag Get-Fit.se där jag erbjuder personlig träning och kostupplägg, även online för den som så önskar 🙂

Medlemmar inom teamet har alltid lägstapriset på samtliga upplägg!!

Desire

Posts Google+