2015 års utmaningar!

2 januari, 2015
2 januari, 2015

Nu börjar vi om, tydligen. Det är ju så man säger. Själv börjar jag om varje dag, eller egentligen varje kväll när jag släcker lampan ovanför sängen och känner hur jag håller på att somna. ”Nu börjar det om” tänker jag alltid då och har gjort så länge jag kan minnas. När jag var liten handlade tanken mer om en förhoppning om att det var något magiskt på gång, något som skulle ske under natten som skulle få mina ögon att häpna när jag vaknade.. Men nej, såklart inte 😉

Inte heller nu sker det något magiskt under natten som får mig förstummad när jag vaknar (förutom möjligtvis när det hade snöat natten till juldagen 😉 ) Men varje dag ger så otroligt mycket! Tänk att få möjligheten att vakna till en helt ny dag, oförstörd och orörd som du själv kan förvandla till PRECIS VAD DU VILL..

Jag har tusen planer för det kommande året, och samtidigt ändå inte tagit ett enda beslut om något! Som att jag alltid sitter lite på kanten och dinglar med benen, beredd att hoppa om jag skulle känna för det och fånga ögonblicket. Jag gillar att ha det så, ordnat kaos eller förvirrande rutin struktur 😉 När jag väl tar mitt beslut så ligger planen där längst bak i huvudet, som att jag skapat den omedvetet att bara medvetet funderas på när det är dags. Annars hade nog inte allt fått plats därinne 😛

Med det sagt hoppas jag på ett spännande, starkt och FRISKT 2015 och önskar er givetvis detsamma!!

 

IMG_20141016_235555

 

Kommentarer

kommentarer

Desire

Posts Google+