Sammanfattning Decembercupen och Luciapokalen 2013

30 december, 2013
30 december, 2013

Sent omsider så kommer en liten sammandragning av tävlingarna som gick av stapeln för inte så länge sedan. Först ut är helgen i Lund och DecemberCupen där jag hade nöjet att coacha Malin som tävlade i Athletic Fitness och följa henne under hela hennes första tävling! Jätteroligt 🙂

Inregistreringen startade på fredagen i stora aulan där den alltid hålls. Skillnaden detta året var att tävlingen var uppdelade på två dagar, alltså var det bara hälften till rakning och det gick förhållandevis snabbt. AF skulle inte tävla förrän på söndagen och fick därför vänta med sin registrering till lördagskvällen.

Så fredagen innebar för mig och Vargen en tripp till Skåne, mysa med familj en snabbis, och sedan åkte jag uppåt igen för att befinna mig på registreringen. Jag hade tur och fick åka med Andreas som också skulle tävla och registrera sig.

Under registreringen hann Linus anlända (som också skulle följa Malin) och helgens huvudrollsinnehavare: Malin kom fram. Vi hann snacka ihopa oss som hastigast och sedan var det dags för mig att åka hemåt familjen igen.

Tidigt lördag morgon blev jag upphämtad av Andreas igen och det bar av till Lund. Andreas som skulle tävla försvann in backstage, och jag dundrade upp på hotelrummet för att lägga färg på Malin och kolla formstatus.

Ytterligare två lager färg la vi på under dagen, och medan den torkade minglade jag runt bland våra andra MMSPORTS atleter backstage och hjälpte till där jag kunde.

 När tävlingarna för dagen gick mot sitt slut var det dags för Malin att registreras, mätas och börja ladda på.

Jag fortsatte lägga färg på några av de andra tjejerna som dykt upp inför söndagen, och var väl klar med den siste vid 22:30. Lagom nannig i ögat och jävligt tacksam för att Malin bokat en säng åt mig i hennes rum.

 På tävlingsdagen genomfördes alla ronderna, symmetri sen chins och dips. Endast de sex bästa gick vidare till rodden (1min) och tyvärr var inte Malin en av dem, men hon var förbannat bra under hela dagen och kunde inte gjort något annorlunda!

Jag är jättenöjd (och Malin med efter att den första besvikelsen lagt sig..) med hennes prestation! Mycket stolt coach 🙂

Japp, helgen därpå var det dags för sveriges största fitnessgala; Fintessfestivalen och Lucia pokalen i Göteborg 🙂

Jag hade flyt igen och slapp ta tåget eftersom Helen med man skulle resa samma dagar som jag! Jag anlände till hotellet tidigt, runt 13 tiden på fredagen och gick bara runt och väntade på min adept Hannah som skulle debutera i BodyFitness på söndagen.

Hannah trillade in vid halv tre och efter en liten formkoll och stökande på hotellrummet så gick vi ner till mässan för att se om det behövdes någon hjälp i montern MMSPORTS med förberedelser. Där gick allt i en rasande fart, alla tycktes ha stenkoll på sina uppgifter så efter en kopp kaffe och lite minglande så gick vi därifrån för att inte störa mer..

 På lördagen hjälpte jag till i montern efter en frukost med Hannah på hotellet. GUD vad det var människor på mässan!! Galet 🙂 Och galet roligt med alla dessa underbara människor som överraskar och VÅGAR komma fram och säga hej och kanske ta en bild. Sanslöst roligt att få ett ansikte på ett profilnamn på instagram eller annat forum!!

Lite senare under dagen kom även Hannah ner då det var dags för henne att gå backstage och lägga färg. Samtidigt passade jag på att peppa de andra i teamet som skulle upp på scenen och hann även prata lite med Andreas (från förra helgen) som skulle upp igen samma dag! Han kom för övrigt tvåa och var alldeles lysande på scen!!

 Efter färg, mingel och stängning i montern slöt vi upp med vårt kvällssällskap och gick ner på stan för att hitta en restaurang som serverade hamburgare.. Lätt tänker ni, men det var det INTE! Efter vad som tycktes vara en evighet hittade vi till slut en pub som hade exakt den burgaren som Hannah ville sätta tänderna i, och dessutom hade de en trevlig vakt som såg till att rensa ett bord så att vi kunde sitta ner och äta 🙂

Efter maten tog vi oss tillbaka till vårt hotell där resten av kvällen bestod i mys, naturgodis och film. Kvalité 😉

Söndagmorgon ringde väckarklockan redan 05:30 och sedan var förberedelserna i full gång!! Smink,mat, hår, bikini, mat, lösnaglar, mer smink och mer mat….till slut kom vi iväg till mässan och var på plats backstage i god tid så att Hannah kunde pusta ut och coachen också haha..

Hannahs scendebut gick jättebra, hon strålade!! Tyvärr kom hon inte vidare till de 15 placerade, men jisses vilken seger hon hade med sig hem ändå!!

Direkt efter att Hannah kommit av scenen och vi packat ihopa allt så sprang vi ner med 10 minuters marginal till SM i BicepsBattle och jag hann väga in och få en chans att försvara min titel som regerande mästare..och jag VANN!!

 

Desire

Posts Google+