Lightning crashes

12 november, 2013
12 november, 2013

Precis kommit hem från Falun känns det som (ja, kalendern säger ju trots allt en vecka) och ändå kastas jag fram och tillbaka i tid och rum och det känns inte som att jag har någon koll alls… Var det inte i somras jag bodde där? 

Satt precis och bokade in nästa obligatoriska träff på skolan och då plötsligt längtade jag dit! Som om det var det enda rätta.. Och när jag var där ville jag bara hem. Konstigt det där. Men jag är väl som vanligt alltid nöjd, men liksom ändå aldrig nöjd. Get it?

Skola blir det igen alltså, och ett efterlängtat träningspass hos MK Falun. Seriöst, jag skulle kunna flytta dit enbart för den där boxen och alla trevliga medlemmar. Typ.

Sedan jag kom hem har jag slängt min gamla träningsdagbok och alla bicce-övningar. Istället köpte jag en ny fin i turkos (Get-Fit turkos) och klistrade in nya tänket. Nyckeln till framgång, MIN framgång. Efter ett ständigt och intensivt tjatande från både höger och vänster (ja, Fredrik och Mats stod på varsin sida om mig) och plockande i min böj- och ryckteknik är det nu det som gäller framöver. Det och BÄNKEN. Min förälskelse kvarstår och jag vill bli staaaark 🙂 Så veckan delas upp i böj, ryck och bänk. Bonuspass axlar och mage vid tid, lust och energiöverskott!!

Nästa helg åker jag neråt Skåne, närmare bestämt LUND och DECEMBERCUPEN för att coacha och hejja på teammedlemmar som ska tävla. Ska bli grymt kul, missa det inte! Efterföljande helg inträffar enligt tradition FitnessFestivalen i Göteborg, och där blir det samma upplägg.

Har även fått för mig att jag kanske ska försvara min SM- titel.. dock blir det svårt med ovannämnda avpolletering av biceps-övningar.. Det är ju SM i Bicepsbattle!! Nåja, jag hoppas på att envishet och vilja ska räcka, för vinna det SKA jag!!!

Desire

Posts Google+