Kipping!! Efter luft..

20 oktober, 2013
20 oktober, 2013

Mögelhuset påverkar mig alldeles för mycket här.. Denna veckan har jag haft så tungt att andas att jag faktiskt struntat i att träna. Det KAN ju vara så att det är en förkylning på gång, något jag brukar ha en förmåga att förneka så länge att den hinner gå över innan jag greppat läget..men isåfall är det så längesedan jag var förkyld att jag glömt hur det känns. För jag minns inte att det ska kännas såhär!!?
Visst näsan rinner, men jobbigast är trycket över bröstet så fort jag anstränger mig..
Fick en allergi-tablett på praktiken i början på veckan då jag bara kände mig slö..och efter två dagar så kändes det som att en kran öppnades.. Tror att jag får ta och skaffa de där tabletterna och behandla mig ordentligt för att kunna utvärdera vad detta egentligen är.

Tråkigt är det iallafall att inte veta om man vågar träna på eller inte!! Vilade t.om i torsdags och tog mig till gymmet i fredags för att köra veckans första pass. Bänk såklart.. Halleluja.
Inte alls stark, men mycket längre uthållighet i de tunga seten än vad jag hade förväntat mig. Borde innebära att jag kan höja belastningen redan nästa pass tycker jag!!

Benen fick sitt igår, och lyckliga jag fick cykla hem. Igen. Älskar min cykel, men lite mindre efter ett benpass 😉

Haft en grymt skön helg, och vädret har varit underbart! Gjorde stan här i Falun för första gången, inte varit lockande innan  men med rätt sällskap kändes det plötsligt självklart. I fredags kunde vi till och med sitta ute och äta vår lunch efter träningen och bara njuta.
Då jag var begränsad till att bara få med mig 20kg packning på planet hit, och den platsen skulle fördelas på mina och Vargens behov för sex veckor har det inte varit överdrivna mängder vinterkläder nerpackade. Faktiskt inga alls.. Och det är liksom vinter här nu. Ljuvligt!! Men kallt som bara den 😉
Så besöket i stan innebar även inköp av vinterjacka 🙂

Perfekta är dock MMSports-brallorna. Jag drar dem ovanpå tränings-tightsen när jag cyklar till och från gymmet och de isolerar kylan riktigt bra! Tummen upp 🙂

Desire

Posts Google+