20set bänk och lite till..

14 oktober, 2013
14 oktober, 2013

Jo, fick ju lite blodad tand efter DM i bänk där jag satte nytt personbästa (ny viktklass) och fick med mig en guldplakett hem.. 🙂

Blodad tand fick även min nya vapendragare aka coach i bänk fr.om nu.. Han blev så taggad att han direkt dagen efter mailade över ett program för att jag ska öka i bänken, vilket jag givetvis lovade att följa slaviskt. Sagt och gjort. Tyckte att det kändes som ganska mycket att kötta på först 5 reps* 5 set i ett top-set för att sedan trappa neråt i lika stor mängd..

Det blev en salig blandning av roliga smileys i våra kommande sms-konverationer, han hade glömt en liten detalj i schemat.. nämligen fördelningen på antalet veckor!! Haha..jag hade plöjt ALLA passen på ETT pass!! Träningsvärk? Jajemen 😉

Så har jag tre veckor kvar här med skolan, tränar i princip varje dag och jag har riktigt hög motivation, en underbar känsla!! Större, starkare och bättre vill jag bli!!

Desire

Posts Google+