Inga tävlingar var det ju.. eller?!

28 september, 2013
28 september, 2013

Jodå, jag la mig i bänken igen efter några dagars förberedelser, litegrann samma upplägg som för ett år sedan.. Och det gick faktiskt lika bra denna gången om inte bättre!!
Så efter ett uppehåll i bänkträning där jag det senaste året bara vågat mig på negativ bänk för att inte smälla ryggen eller bäcken tog jag ett snabbt beslut efter förfrågan om jag ville tävla, KLART jag ville!!

För snart en vecka sen åkte vi in, jag och Markus som blivit min trygghet under träningen de senaste dagarna. Han har haft ett sagolikt tålamod med mig och ger mig tydliga besked om vad som gäller under stången. TACK!!


Invägningen var redan 08:00 och min våg hemma är lika noggrann och beräknelig som en sommar i Sverige så jag vågade inte hoppas på vad jag skulle väga in på, dock visste jag att jag var lättare nu än förra årets tävling.
Jag stannade på 62,4kg vilket ger att jag var 6kg lättare än sist!
Planen var att köra på samma vikter som då, eftersom det är den senaste minnesbilden jag har av min styrka, och passen innan bekräftat min känsla.
Jag satte 65kg, 70kg och slutligen 75kg.
Jag var så jävla taggad att hela kroppen skakade inför sista lyftet och det kändes som att oavsett vad det hade hängt på stången så hade jag lyft det.
 Underbar känsla!!

Ett guld för mig och ett silver i LagDM!


Markus var grym och jag är superstolt att ha honom vid min sida under träningen och framförallt på tävlingsdagen. Han satte nytt personligt rekord och lyfte 162,5kg. Fantastiskt bra!
Belöningen blev den största glassen mänskligheten skådat på Glassiären innan vi åkte hemåt igen. Nöjda.

Som alltid går det vindlande snabbt i mitt liv, och med en dags varsel tog jag ledigt från jobb efter vad jag tyckte kändes som alltför mycket strul och oklara besked.. Student på heltid..
Om jag inte gör det för mig själv, vem ska då göra det liksom.
Så med utlånad lägenhet, halva företaget på paus och livet i en kappsäck befinner jag mig nu på studentort Falun och ska skapa mig ett liv de närmsta veckorna framåt.
Spännande!!

Desire

Posts Google+