Tävling eller rehab!

1 september, 2013
1 september, 2013

Jag är så glad att jag tog beslutet i början på sommaren att tacka nej till alla tävlingar och istället fokusera på att bygga upp min styrka i framförallt rygg och bäcken, för det har verkligen höjt min motivation och träningsglädje! Visst har jag fortfarande dåliga dagar med mycket smärta, men i helhet är jag genuint lycklig i kroppen och den svarar på (nästan) alla mina önskemål.
Idag ville jag så gärna köra ännu ett tungt pass på gymmet, men tvingade mig själv att stanna i stretch-rummet under hela passet och genomföra grundlig rehab i 60min. Min kiropraktor hade varit stolt!! 😉

Stretch, triggerpunktsbehandling, rörlighetsträning, lite mage och sen var jag bara tvungen att få leka av mig lite med Tabata HSPU innan allt var klart!

Desire

Posts Google+