Nyheter och sneak-peak MMsports i MALMÖ!!

29 maj, 2013
29 maj, 2013

Looong time no see!

Förstår att jag lämnat er nyfikna alldeles för länge, men å andra sidan så brukar det ju (när det gäller mig iallafall) vara ett tecken på att det händer så himla mycket roligt att jag inte ens hinner anteckna..

As we speak.. ingår jag i teamet som roddar och gnor så att fingrarna blöder för att MMSPORTS ska kunna öppna den grannaste butiken världen skådat i MALMÖ!

Fia och Robban (också medlemmar i MMsports och Bodyscience) är butiksansvariga och jag är deras hand när de behöver mig så att säga! Under flera veckors tid har vi byggt, skruvat, skurat, meckat, inrett och staplat de bästa kosttillskotten på hyllorna i butiken för att öppna dörrarna för er alla den 15e juni.

MISSA INTE!!

Sneak-peak…

Skruva och mecka var det ja…

Lunchtime.. Robban till vänster och jag till höger.Eller…??

Jag säger det igen: Missa inte invigningen den 15 juni i Malmö.

Ni kommer att ångra det 😉

Desire

Posts Google+