Två sidor av samma mynt

17 april, 2013
17 april, 2013

Det sägs att det alltid finns två sidor av ett mynt, och visst är det så. Oftast handlar det budskapet om att två olika människor ser samma sak ur två olika synvinklar och därför uppfattar, tycker och resonerar olika.

 Varje dag händer det även dig själv en massa saker som man kan välja att se på olika sätt. I mitt sinne handlar det om att välja. Jag väljer så ofta jag bara kan lyckan, för det är också det budskapet jag önskar att förmedla till alla i min närhet och det jag vill att de ska känna när de är med mig. Inte sagt att jag inte har pissiga dagar..för det har jag absolut.

Men jag är tacksamt nog en av de människor som är tillfreds med den jag är,det jag gör och det min person står för..så det pissiga får allt kämpa hårt mot den lycka jag bär inom mig och så starkt tror på innan jag knäcks totalt!

Imorse vaknade jag av att klockan ringde 07.30 och sen snoozade jag ytterligare en timme. Inte sovit så bra som jag hoppats pga smärtan från bäckenet, men tyckte att det kändes mycket bättre än igår iallafall och det är ju alltid nåt!

Ringde till jobb, bara för att jag ville kolla vad de gör och säga att det kändes lite bättre idag och fick mig ett par goa garv av grabbarna. De är så viktiga för mig! 

Fick även tag i läkaren på jobb som vill träffa mig imorgon och prata lite om framtiden och min skada. Skulle klä på mig för en promenad men lyckades inte med strumporna- för konstig vinkel för bäckenet, och blev tvungen att garva åt mig själv för att jag i en liten stund tyckt att jag var ”närapå-frisk och hel”.. :S

Gick en låååångsam långpromenad med Vargen i solen, underbart väder och mysigt att inte behöva känna någon stress alls. Önskar att jag vågat gå längre och snabbare, men rädd för konsekvenserna om jag skyndar och stressar kroppen.

Väl hemma igen ringde jag och ordnade så att jag ska slippa åka hela vägen till Falun för att skriva min tenta nästa gång, fick prata med en mycket tillmötesgående studieförmedlare här i byn som ska ordna med allt det praktiska. Så skönt!!

Knåpade ihopa ett CV och insåg att jag fan inte gjort annat än att studera och jobba samtidigt i hela mitt liv!! Och allt det hade jag ”förträngt”, trodde att CV:et skulle bestå i typ personuppgifter och nuvarande anställning..haha.. jag har en del i bagaget 🙂

Mitt i skrivandet ringde en kille ur tävlingsteamet jag inte snackat i telefon med på eeevigheter och frågade vad fan jag höll på med (eller mer vad min kropp höll på med ;).  Han peppade, vi garvade och snackade skit och när vi la på mådde jag så jävla bra!! Tog mig till kiropraktorn som justerade allt sans och vett ur min kropp- smääärta! Men allt som gör ont hos henne vet jag för något gott med sig, hon är super!

Tyckte att jag förtjänade en krya-på-mig-present och åkte och köpte helt nya snygga sommardäck till racerbilen! Wohoo!! Efter att ha ”impat” med mina däck-kunskaper i verkstaden slapp jag dessutom bägge hela monteringsavgifterna, mange takk för det! 😉

Hemma igen, och det enda som suger just nu är att jag inte pallar gå i solen eller får åka ner på gymmet och träna.

Just det..så känns det pretty much idag..  Men för alla er som hatar min präktiga positiva sida följer nedan det andra sidan av myntet:

Vaknade av klockan efter en natt i helvetet. Så fort jag vänder mig i sömnen vaknar jag och har skitsvårt att somna om! Dessutom vaknar Vargen så fort jag gör ett knyst då det gör ont och tror att det är dags att stiga upp. Nådigt stressande, innan han lägger sig igen..

Ringde till jobb, läkaren och skolan. Skulle klä på mig men inte ens det funkar kroppen till! Skit-kropp!! Hatar det.. Funderade på att ta den där ALVEDONEN som läkaren igår tyckte skulle vara botemedlet, men hallå.. Som om det skulle funka!? Fattar inte vad han tänkte där..

Promenaden med Vargen gick i ultra-rapid och vänsterbenet ”vobblar” i bäckenfästet, läskigt som fan!  Hos kiropraktorn bjöds det på ännu mer smärta, måste ALLT göra så jävla ont!!?? Åkte förbi verkstaden på väg hem för att unna mig ett nytt set med sommardäck, tyckte att det var ett proportionerligt plåster till mina sår.. Gissa om priset på hemsidan stämde med verkligheten? Nope! Lurendrejare. Lyckades dock få full rabatt på hela monteringspriset av både fälg och på bilen, inte mer än rättvist!

Som avslutning skiner givetvis solen bara för att jag inte orkar släpa trasdockan nerför trapporna och ut, och gymmet kommer inte på fråga ens!

Trött, bitter och besviken är bara förnamnet!!

 ..Varsågod att hålla till godo med den sida du tycker känns bäst ur DIN synvinkel. Jag vet iaf hur jag ser det..

Desire

Posts Google+