Fartblindhet och Fitnessfotografering!

14 juni, 2012
14 juni, 2012

Fartblind på ett halvgalet men helhjärtat sätt. En underbar känsla! Jag vill framåt- framåt, en ständig rörelse på oftast lätta steg, men ibland med tyngd som släpandes på extra-vikt. Med- och motgång, uppför och sen nerför.. Men alltid framåt.

Jag drabbas av fartblindhet och sluter jag ögonen känns det nästan som att jag lättar från marken ibland. Vinden däruppe känns alltid ljummen och med en doft av vår. Här vill jag vara.. ALLTID!

Jag har ett mål med det jag gör och jag har ett syfte med mina val i livet. Jag tränar för att jag måste, men jag gläds åt min träning för att jag kan och vill! Jag vill hinna med allt och lite till!

Mina projekt ligger på kö och väntlistan i mitt huvud bara växer, jag förstår inte hur jag ska hinna förverkliga alla mina drömmar och tankar..

Ett av mina projekt som redan är igång sedan ett år tillbaka är FITNESSFOTO.SE och förra veckan startade vi årets sommarsäsong. Under några veckors tid- beroende på kundens mål och behov samt förutsättningar- coachar jag med träning- och kostupplägg för att nå slutresultat. Målgången fotograferas och förevigas. Titta gärna in på hemsidan genom att klicka på länken 🙂

Först ut denna säsong har vi här, bild från förut och slutresultat:

Desire

Posts Google+