Hålla andan

19 juni, 2012
19 juni, 2012

Gnäll, depp och lite misär.. Jag la av en riktig djupdykning i helgen där jag någonstans lyckades hämta upp mig under tiden som jag skrev i min Get fit or Die trying och det är lite så jag funkar och det är en av anledningarna att jag skriver blogg. Jag förstår vad jag känner när jag får skriva ner det eller berätta om det. Så från att ha haft känslan av att stå vid den djupaste forsen med kättingar förankrade vid fötterna så avslutades allt med ett litet skutt i den minsta vattenpöl och jag skrapade inte ens knäna..

I helgen var jag på bröllopsfest och skrattade mig salig. Innan dess hann jag med ett gediget förmiddagspass på gymmet med funktionell träning och kettlebells. Mycket nöjd!! Söndagens träning bestod av egenkomponerat IW pass i 45 min och slängandes med kettlebells igen…kan inte låta bli! Det är en så skön träning och känsla i kroppen att göra rörelser som är lätta och känns jobbiga på samma gång!

Igår startade jag dagen med lite cykel och rehab, och lunchen blev en 21-15-9 WOD med jerks, pull-ups och boxjumps. Hela eftermiddagen och kvällen hade vi sedan sommarlekar och fest med jobb, så ingen mer träning där. Idag har jag vilat och imorgon…är jag LEDIG!! Jag sparar mina krafter till uppvärmningen imorgon inför helgen och det träningsmaratonhets som kommer att inträffa…

Flest pass vinner!!!! 😉

Desire

Posts Google+