Hemma efter en Göteborghelg i sann MMSports anda

25 september, 2011
25 september, 2011

Hej bästa läsare..

Efter ännu en strålande helg sitter jag nu o ler, tillbakatänkande på de senaste ca 60 timmarna av mitt liv som varit en enorm motivationsladdning..

Från början..

I fredags hade jag, eller vi, en superdag på jobbat.. förutom en liiten miss av mig i form av en nerbackad lyktstolpe i Mölle :S .. Hmmm…  blir en skadeanmälan och ett  litet försäkringsärende det där.. drygt.. men konstigt nog inga skador på bilen trots en, Citerar Harry i Jönssonligan  – ” Jäkla smäll”. Fick t om ont i huvudet av smällen, som satt i nån timme.. Slarvigt av mig, minst sagt.. hehe,,

Slutade iaf tidigt! och hade god tid på mig att åka hem, packa inför helgen göra mig klar för fotografering på gymmet.. En bildserie som skulle användas i reportage i Kvällsposten som publicerades i lördagsutgåvan.. inte heeelt nöjd med bilden.. såg några bättre i kameran men i det stora hela är jag supernöjd med artikeln.. bra text. 🙂

 

Och HÄR är artikeln 🙂

tränade sen ett lättare rygg/mag pass och avslutade med 20 min på Crosstrainer.. My goood vad svettig jag blev.. körde ett intervallpass som tog det sista av min energi..

Kvällen blev en bortskämd historia .. igen… med färdig mat på bordet.. me like!! Kollade lite på idol, några heja björn avsnitt och somnade sen på soffan  :O.. hur nice som helst ..

LÖRDAG!

Upp runt 8.. kände mig inte alls utvilad trots ca 10 timmars sömn… öhhh.. in i duschen.. ett par fantastiskt goda proteinpannkakor, smink på, MM sports linne och sen Off we go till Goa Götteborrg och MM Sports Body Science/Better Bodies dag 🙂

Kom upp runt 11.15 och här vart redan fullt med folk :D.. snabbt hej till mina fina vänner och sen rakt bakom disken i kassan.. Här blev jag sen stående nästan hela dagen.. Hur kul som helst!!

 

Trivdes lite som fisken i vattnet här faktiskt 😀

Lite fler bilder från dagen här.. helt och ärligt stulna från Ägaren Lelles arkiv 😉

 

NY reklambild på utsidan av butiken… nån ni känner igen 😉

 

  

      

Det blev en kanon dag som fortsatte med träning på Exhale gym. 🙂

Jenny, Jag, Peter, Kristian och Tim körde bänktävling.. bästa 3 reppare och bästa högreps,..

Mina resultat vart

 3a på 60 kg,

1a på 65 kg

21 reps på 42,5 kg

Fortsatte sen med Lite dips, maxreps x 3 set..

 här vart jag ganska slut med ett helt ok  resultate på 31 dips, 25 dips och 20 dips

Någre set lutande och raka  hantelpressar med avslut på högreps i cable..

Liten film här :

MM SPORTS TRAINERS IN EXHALE GOTHENBURG 2011 – 09 – 24

Aldrig ett pass utan min ¨hoodie” 😉

 

På kvällen blev det ”fitnessbuffé”, hahaha.. iaf Buffé på den mongoliska reataurangen vi brukar besöka… räknas troligen som stammisar 🙂

 Väldigt trevligt ställe iaf och vi utnyttjar Bufférättigheterna till max! Fulla tallrickar och buffé = minst 3 vändor  🙂 och så lite glass med kaffe till det… yammiee.. inte hungrig förran kl 14. 00 idag..

Tycker jag ser rund ut redan på den här bilden 🙂 o då har jag inte ens ätit färdigt ännu .. hehe

 

SÖNDAG!!

Sovmorgon.. jag o jenny hade ambitioner om att gå upp i vettig tid och springa några minuter innan frukost och sen träna på Almedal, Sportslife… ja.. det sistnämnda blev det… sov till kl 10 (!?) Hur gött som helst… och sen bara kaffe till frukost.. heeelt proppmätt fortf sen middagen kvällen innan.. haha inte likt mig som alltid e vrålhungrig på morgonen..

men träning blev det.. har tyvärrr inga bilder från det ännu men lelle vart på plats o fota en del så det kanske kommer upp senare,…

Gympasset blev till största del Chins.. Lite uppvärmning i latsdrag  mm men sen blev det tävling igen .

Maxreps ”fulchins” – dvs använda remmar , krokar, sparka, gunga och what ever.. bara hakan är över..

deltagare : Jenny, Peter, Kristian, Tim, Jag och Wildcard Aron…

mina resultat.. såå jäkla dålig i början av chinsen.. har ingen takt eller balans och ingen speed.. blir bättre för varje chins jag gör tills jag inte orkar hålla längre och fingrarna glider ur..

1a set – 28 reps

2a set   – 31

3e set – 46 !? ( PB på denna kroppsviket.. gjort 50 st men 5 kg lättare )

Efter ett roligt med kortintensivt pass åkte jag och Mysiga Hanna Björk till Frölunda Torg för lite egentid med fika och Shopping.. Super´mysigt!!

 

Tack alla för denna helgen…

Nu blir det sängen för mig..

Ska göra en fotografering om några veckor… hmm.. kommer därför gå en lite kort intensiv diet på 3 veckor med start i morgon.. 🙂

05.00 ringer klockan för morgonpromenad.. YEEHHAA.. Nu kör vi!

KRAMAR OCH GOD NATT ALLIHOP!!

  ULRICA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulrika Merkel

Posts Google+