35 dagar kvar till SM

1 augusti, 2014
1 augusti, 2014

Jag skäms såklart jättemycket när jag ser den extremt dåliga uppdateringen här…..Under all kritik.. dock ser ni mer av mig på instagram under namnet : ulricamerkel. Det går så mycket snabbare och smidigare att lägga upp en bild där när man ändå sitter med mobilen i handen..

såklart har MASSOR hänt sedan jag skrev senast.

Jag har dietat sedan midsommar med siktet inställt på SM i athletic fitness. Jag tävlade SM i AF 2011. Nora är 9 månader nu och har tagit sina första steg.. 2 steg här och 3 steg där.. Det går så fort!! hon växer och växer!!

Gällande min träning så går den faktiskt riktigt bra..vi har hittat nån bra balans här hemma för att få ihop allt. Hus, Nora, mat, träning, jobb, trädgård  mm mm. Känns riktigt bra alltihop..

Fokus nu är såklart chins och dips samt bänk, bicepscurl och knäböj. har en liiiiten fundering på Reppower men vill ju helst vinn igen om jag ställer upp och och det ser svårt ut i dagsläget 🙂 mååååånga duktiga athleter som hittat in i branschen samt att jag tappat lite styrka i ben och bänk.

Dagsformen: några dagar tillbaka

DSC_0745

 

Kommentarer

kommentarer

Ulrika Merkel

Posts Google+