8 månader efter förlossning

23 juni, 2014
23 juni, 2014

Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen men jag känner ändå att jag på något sätt tar vara på den. Jag är mammaledig men har såklart massor att göra hemma och jag tillbringar mycket tid med min dotter. Det känns viktigt för mig att leva i nuet och inte stressa runt en massa och oroa mig för det ena eller det andra. Även om jag då inte kan redogör exakt vad jag gjort de senaste veckorna så har jag i alla fall mått oförskämt bra!! med såklart cred till mig själv som skapar den tillvaron jag lever i.

Tiden hemma på gården är som sagt viktig och jag älskar att ha mycket att göra men jag behöver självklart min tid för träning också. Att ha ett barn är ingen svårare match. Hon hänger med mig i vagnen på promenader och joggingturer. även i gymmet ibland om vi lyckas tajma in det när hon ska sova. Det händer väl också att hon har varit med även när hon är vaken men jag tycker inte det är snällt att hon ska behöva sitta där och glo en timme, så jag har kört riktigt snabba intensiva pass de få tillfällena.

Jag har ju i princip bestämt mig för att tävla i Athletic fitness SM nu i september. Mest för att jag kan och för att jag tycker det är roligt att ha ett mål. Förresten är det inte bara roligt, det är även viktigt och nödvändigt för mig för att jag ska känna motivationen i träningen. Jag vet ju att min prestationsångest alltid ligger och gnager lite i bakhuvudet så om jag hoppar av så är det för att jag inte rett ut dedär negativa tankarna som innefattar rädslan att misslyckas oh förlora. Någonstans hoppas man ju ändå att man ska vinna de tävlingar man ställer upp i men inte minst placera sig och/eller prestera bättre än sist. SM 2011 kom jag 3a efter Helena Forsén och Jenny Adolfsson. Mycket rutinerade tjejer så med den lilla kunskap och erfarenhet jag hade då gjorde jag en riktigt bra tävling.

Jag har i vilket fall börjat dieten idag. Jag är hungrig… har ätit mycket mat senaste veckan och även en massa godsaker faktiskt så det kändes hårt att snörpa till kaloriintaget igen.. men men .. Känslan går över snart. Jag tycker om att gå på diet och äta kontrollerat.

Tänkte ta formbild i morgon samt väga och mäta mig för att se resultaten senare.

träningen känns riktigt bra och jag presterade riktigt, riktigt bra på chinspasset senast!!

lite bilder tagna senaste veckorna

Dipsen går ok, inte jättebra.. lägger lite fokus på viktade lågreppare för att inte tappa humöret, mina händer har helt kollapsat av all armgångsträning!! så nu är det hadskar som gäller ett tag för att de ska läka. Kör även med viktplatta i armgången för att belasta greppet ytterligareIMG_4217 IMG_4291 IMG_4294 IMG_4347 IMG_4365 IMG_4395        IMG_5346

Kommentarer

kommentarer

Ulrika Merkel

Posts Google+