Då börjar jag om från början. Med bebis nr2 och träning

14 januari, 2016
14 januari, 2016

Senaste inlägget… sammanfattning av SM i athletic fitness. Det var en otroligt rolig resa och inte allt för svår heller för den delen..

Utgångsläget idag. image

Nu är vi då inne på början av ett nytt år. 2016. För mig kommer det innebära nya prövningar och en tävlingssatsning finns i planeringsstadiet..

För 9 dagar sedan födde jag vårt andra barn, en son.. Adrian.image

Med honom och 2-åriga dottern Nora i släptåg ska jag försöka mig på någon form av repris från 2014 då jag tävlade SM i AF med Nora 10 månader, vid min sidan.

Jag är väl medveten om att det inte kommer bli lika enkelt att få loss tid, ork och pengar med 2 barn. Det är en betydande skillnad mot att ”bara” ha ett… En unge kan lixom bara hänga med… men att ha en som hänger med och en som är 2 år och dessutom har en enorm egen vilja, är svårare.. 

Under graviditeten tränade jag fram till v39. barn fött i v 41. Sista veckorna tampades med en del foglossning och dålig rörlighet i allmänhet. Att dagen efter förlossning kunna böja sig ner och ta på strumporna på ett vettigt sätt kändes otroligt befriande. 

Jag har joggat vid två tillfällen här hemma på grusvägen . 2 km + 1 km. och så är jag lite lätt igång med gymmet. 

Jag kommer blogga här i mån av tid. jag älskar att skriva och dela med mig av tankar och tips men hur roligt det än är, är det ibland svårt att få tillfället att sätta sig. 

jag ska göra mitt bästa. Dock är jag ganska så flitig på instagram där ni hittar mig under namnet ”ulricamerkel”. 

Jag väntar lite med att presentera någon specifik tävling men tanken är ju såklart ATHLETIC FITNESS.  Jag har inte fysik för så mycket annat. haha.. dessutom älskar jag känslan av att reppa loss ordentligt i chins o dips.. 

 

2016.. nu börjar vi !

På återseende.

 

Kommentarer

kommentarer

Ulrika Merkel

Posts Google+