Dagens träning

28 juli, 2014
28 juli, 2014

Hej på er! Idag vaknade jag med massor av energi och åt sedan en stor frukost och drack mina aminosyror, och for iväg till gymmet. Var dags för mitt favoritpass, nämligen rygg och biceps!

Jag började med att värma upp med lätta set, har minskat cardio och börjat värma upp med vikter istället bara lite så jag får flåset upp och blodcirkulationen igång.

Gör lite mera reps, kanske upp till 15 och ca. 3 set av alla övningar. Efter det börjar jag det riktiga planerade schema, ja jag planerar ofta schema och skriver upp före jag åker till gymmet vad mitt ”mål” är att träna, ibland kan det bli att jag lämnar bort någon övning ifall jag känner mig trött eller svag, men det händer inte ofta.. försöker istället ta med någon celsius eller jacked fuel till gymmet och kanske minska på reps:en eller vikten ifall det händer att min energi försvinner. Men man får bara bita ihop de dagarna och göra sitt bästa, kämpa igenom till slut.

För vad brukar man säga?

Dagens pass:

4 set stående rodd med hantlar
4 set stående rodd med skivstång
4 set sittande rodd 
4 set latsdrag
3 set chins (blev fusk alltså chins i MASKIN)
5 set marklyft (sista set:et höjde jag vikten och körde endast 3 reps)
4 set enhands bicepcurl i kabel 
4 set bicepcurl i kabel  (dropset)
4 set stående hammercurl med hantlar 
Gick helt okej, inte världens bästa pass men fick verkligen en pump i slutet och det kändes jättebra då jag var klar! Drack whey100 och for hem för att laga lunchen som bestod av kyckling, ris, sallad och några få kokta grönsaker. Mums! Nu sitter jag här och vilar och samlar nya krafter för dagen! Jag jobbar inte på sommaren vilket är jätteskönt men jag försöker göra något vettigt iallafall, lätt blir man bara på datorn och sitta, men inte idag!
Hoppas ni hade ett bra träningspass eller en skön vilodag!
//Amanda

Kommentarer

kommentarer

SvagtillStark

Posts Twitter Facebook Google+

Frisk från anorexia och depression, från 36 till 60 kg och är idag lyckligare, friskare, gladare, friare och STARKARE än aldrig förr. Styrketräningen var min vändpunkt i livet, den dagen jag steg in i gymmet var den dagen jag tog första steget mot friskheten.