Träningsupplägg

14 augusti, 2014
14 augusti, 2014

Har under de 2 senaste månaderna kört ett nytt schema, som jag berättade om lite tidigare. Mindre cardio, mera styrketräning och längre pass med fokus på att trötta ut musklerna så mycket som möjligt. Hur mycket vila som helst, bara jag får bra kontakt och som sagt, att muskelgruppen blir trött. Har även inte nästan alls kört axlar förut, för att ? ”inte haft tid” som de flesta säger, men nu har jag verkligen tagit tag i dem och japp man ser lite skillnad, eller inbillar jag mig? Iallafall är problemet att högra axel som inte har några problem jobbar mera. Därför växer den fortare och det ser jäkla dumt ut, som ni kanske ser på bilden (plus att jag har armarna i olika vinklar), Så från och med nu kommer jag försöka återhämta den vänstra samtidigt som att fokusera mera på den och göra 1 arm åt gången i övningarna, plus kanske ett set eller två mer i vänster. Speciellt då jag värmer upp, den vaknar till lite lååångt efter den högra. Jobbigt. typ.

Ryggen har jag också fokuserat mer på, bytt ut ett benpass mot ett rygg, alltså 2 ryggpass och 1 benpass, benen har blivit sjukt starka och vill behålla dem så, ska också troligen fokusera mer på rumpa/hamstrings nu än framlår och själva ben & vader, mina hamstrings är svaga som bara den medan framlåren sjukt starka (intresseklubben antecknar). Ja men här ser ni lite ”progression” eller vad kallar man det?
Tycker det ser lite scary:t ut.. OBS har en fin len rygg i vardagen, så var inte rädda om ni går bakom mig 😛
Bicep och Tricep har jag hållt som vanligt, samma med magen. Bröstet har blivit det ”uteblivna” som jag inte alltid hinner med. Tråkigt, då jag alltid velat slå mitt max i bänk som nu är 0, men det tar vi senare. Magövningar är de som kommer ifall jag har extra ork efter axelpasset, vilket inte ofta händer. Men kommer också försöka fokusera mer på magen nu, då jag märker att jag får bättre hållning och bålstabilitet, spec. i squatsen.

Kommentarer

kommentarer

SvagtillStark

Posts Twitter Facebook Google+

Frisk från anorexia och depression, från 36 till 60 kg och är idag lyckligare, friskare, gladare, friare och STARKARE än aldrig förr. Styrketräningen var min vändpunkt i livet, den dagen jag steg in i gymmet var den dagen jag tog första steget mot friskheten.