TEAM BODYSCIENCE

1 februari, 2015
1 februari, 2015

Hej!

Sitter här och skriver detta inlägg och tänker att det redan är februari, helt sjukt vad tiden går snabbt eller hur? 😀 Bara 10 månader tills jag gör min comeback inom Athletic Fitness på Decembercupen liksom – och nu sen jag avklarade min rehabperiod så har jag tränat i 1 månad. Formen blir bättre och bättre efter varje träningspass och jag blir starkare hela tiden :) Fortfarande inte nöjd än men tålamod är guld liksom men så här ser formen ut för tillfället:
formen

TEAM BODYSCIENCE

Jag har nu varit med i MMSPORTS och representerat Team MMSPORTS i 2 år och det 3e året så har jag fått äran att vara med och representera Team Bodyscience ! 😀 Det känns verkligen jätteroligt att få vara med i detta team och jag hoppas nu att jag kan leverera resultat i år – mentala biten, viljan, psyket som är starkare än nånsin och ett jävlar anamma finns där så jag kommer göra allt jag kan för att göra bra ifrån mig. Nu ska jag bara fixa de lösa trådarna när det gäller skador och problem med min kropp så blir det nog bra – en sak i taget så tar jag ett steg framåt och närmar mina mål. Så TACK så mycket till Olle, Lelle, Tim, Kristian som ger mig denna möjlighet och tack till hela våra fantastiska MM familj för att vi är tillsammans <3 :) Let’s do it! Nu laddar jag inför mitt bröst och tricepspass!

Kram på er alla, peace!
-Simon More
BSC-Team_Grey-250px

kommentarer, 160 Visningar

Kommentarer

kommentarer

simonmore

Posts Facebook Google+

Utbildad VVS-ingenjör som tränat styrketräning i 9 år och som brinner för allt som har med träning att göra. Avklarat en lång rehabprocess och är nu tillbaka till träning och tävling som en Krigare. Citat att följa: "Det finns inget substitut för hårt arbete" – Strävan