Tävlingar

27 januari, 2015
27 januari, 2015

Hej!

Jag tänkte visa lite filmklipp och bilder från mina tävlingar som jag har medverkat i under 2013 och 2014 😀

Först ut är Athletic Fitness Decembercupen2013

Detta var min tävlingsdebut och det var här allting startade, betalade licens,sökte och kom med i Team MMSPORTS, fixade coach som hjälpte mig hela vägen fram till tävlingen (Joseph Tekie) och växlade upp träningen ordentligt. Lärde mig otroligt mycket under det första året, speciellt inom kost och träning, men det som var det bästa var faktiskt att jag skapade så många nya vänner och gemenskapen i Teamet blev större och större. Som stöd och backstage coach så hade jag min fantastiska vän och underbara Ellinor Medhammar med mig – utan henne hade jag mått piss så jag är så glad att hon var vid min sida 😀 Tyvärr så gick jag inte vidare efter förbedömningen, man hade önskat att få köra chins och dips åtminstone men när det är 32 st långa herrar i +180cm då blir det svårt om bara 15 st får köra styrkan – resan dit var roligt och mycket givande så helt klart värt varenda sekund!

Videoklipp på förbedömning(poseringen):

Och här nedan så har vi min andra tävling Athletic Fitness BodyClassic2014

Denna tävling var riktigt bra, anledningen att jag ställde upp var mestadels för att jag inte var nöjd med att jag ej fick göra Chins & Dips på Decembercupen, och denna gång så var det Kristian Sewen & Peter Pepz Jegefalk som coachade mig 😀 Lärde mig otroligt mycket av deras coachning både inom kost och träning! Ellinor Medhammar var än en gång med som min backstage coach, fick sova hos henne och hon la på färgläggningen på mig :) Sen såklart gjorde jag denna satsning tillsammans med bästaste Michaela Augustsson som debuterade i AF OCH tog en grym 2a placering <3 😀

Jag gillade verkligen den här tävlingen, alla fick köra posering, Chins, dips och hinderbana – så det var otroligt roligt att få känna hur det är att verkligen TÄVLA 😀 Hela min familj var där, mina släktin, vänner och massa teammedlemmar :) Riktigt bra tävling som jag kommer köra 2016! Var så nöjd att Arne Persson som är stenhård vid dipsen godkände alla mina – bara det var ett mål för mig! Sen kommer vi till hinderbanan… Ja filmen som ni kommer se nedan kommer förklara varför haha.

Chins

Dips

Hinderbana

Chins = 20/22 godkända
Dips = 28/28 godkända
Hinderbane tid = 4:07

Jo asså när man tittar på klippen och resultaten i efterhand och tänker igenom allt, så känner jag mig hur nöjd som helst. Detta var ju som sagt min första tävling där jag fick köra alla moment och det är jag så tacksam över. Jag är fortfarande en nybörjare, och det är helt okej för min del. Den vackra dagen då jag kommit top 3 på SM då är jag inte längre en nybörjare :) Egentligen så spelar det ingen roll vilken plats jag kom, för det är endast top 3 som verkligen betyder något (Guld, Silver, Brons)  – detta är personligt hur jag tänker, andra har annat tankesätt etc. Men jag kom på plats 9 vilket är sist, men det gör inget. Min prestation tog mig endast hit – och det är något jag acceptera, jag hade i alla fall SJUKT kul och gjorde hela tävlingen med ett glatt leende och det är viktigast av allt för mig!

Här har ni lite bilder från tävlingen:

Nu kör vi all in mot 2015 och jag använder mitt favoritcitat för att avsluta detta inlägg:
”Det finns inget substitut för hårt arbete – Strävan”

Kram på er alla!

kommentarer, 280 Visningar

Kommentarer

kommentarer

simonmore

Posts Facebook Google+

Utbildad VVS-ingenjör som tränat styrketräning i 9 år och som brinner för allt som har med träning att göra. Avklarat en lång rehabprocess och är nu tillbaka till träning och tävling som en Krigare. Citat att följa: "Det finns inget substitut för hårt arbete" – Strävan