Välkommen till min nya blogg!

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Hej och välkommen hit alla härliga människor!! 😀

Många vänner och teammedlemmar känner mig redan men till er som inte vet vem jag är så följer lite information nedan. Jag tycker det är så svårt att försöka beskriva sig själv i ord, det är mycket lättare när någon annan gör det eller om man får träffa mig live istället, men vi gör ett försök! 😛

Vem är jag?
Jag heter Simon More och är född 1990 så jag blir 25 år gammal detta år och jag bor hemma tillsammans med mina bröder och föräldrar i Södertälje. Jag är kristen ortodox syrian som härstammar från mellanöstern dock så har vi inget land längre, mina föräldrar, min släkt och alla andra syrianer har spritt ut sig över hela världen. Flest av oss bor i Sverige men också i Tyskland, Holland, USA osv.

Vad jobbar jag med?
Jag har gått en 3-årig yrkesutbildning och utbildat mig till Installationsingenjör på IUC-Stockholm så på vardagarna så jobbar jag som VVS-konsult på företaget Instra Installationskonsult AB på Medborgarplatsen. Jag gör ritningar och handlingar innehållande värme,ventilation,sanitet till byggföretag inom branschen – mestadels jobbar vi åt företaget JM AB som har sitt huvudkontor i Solna. Det är ett litet företag på 9 pers men jag trivs jättebra och har stora möjligheter att avancera inom yrket. 😀

Vad har jag för träningsbakgrund?
Egentligen så har jag inte den bredaste träningsbakgrunden men jag spelade fotboll som liten ungefär från 8-12 års ålder sen så slutade jag med sporten eftersom det var så tråkigt att vi förlorade hela tiden 😛 Men när jag var 14-15 år gammal så körde jag lite kickboxning på en gammal klubb som hette Telge Kamsport – Tae Kwon Do och Kickboxning var kategorierna här. Jag valde att specialisera mig inom Kickboxningen, mestadels var för att vi var flera kompisar som tränade tillsammans och just detta var roligast. Det var sjukt roligt att träna men tyvärr så slutade jag med detta när jag började gymnasiet 2006, det var mest pga att jag gick gymnasiet i Flemingsberg och det var så jobbigt att ta sig till klubben efter skolan.

Där kommer dock styrketräningen in, det var i början av December året 2006 och alla gym här i Södertälje hade 16-års gräns på gymmen och jag hade velat börja tidigare men tog inte tag i det då. Men till slut så började jag och sen dess har det gått 8 år och jag är helt fast 😀

Jag började mitt första gym på Actic/Sydpoolen och spenderade ca 2,5 år där, bytte sedan till Worldclass och stannade 3,5 år där, efter detta så gick jag till Friskis&Svettis 1 år och till slut så hamnade jag sista året och nuvarande gym på SATS och 8TGYM-Moraberg (Södertälje). Älskar verkligen att träna på SATS, speciellt Medborgarplatsen, riktigt bra gym men det bästa är verkligen gemenskapen bland medlemmar, teammedlemmar och underbar personal.
Man kan säga att jag började träna seriöst när jag bytte till Worldclass och under tiden på Friskis, men det var strax därefter som jag bestämde mig för att satsa stenhårt inom Athletic Fitness som träningen verkligen växlade upp en nivå.

Hur blev jag intresserad inom Bodybuilding och Fitness?
Jag blev intresserad inom Bodybuilding och Fitness under 2010, min bror började köpa BODY Magazine och i samband med detta så hittade jag av en slump fitnessguru där jag startade min första blogg. Där lärde jag mig en massa, fick chansen att träna och träffa många som tränade seriöst och skapade nya vänner. Ju mer jag bloggade, tränade och ju mer jag växte så började jag hitta dessa kändisar inom fitness. De första var Ako Rahim, Kristian Sewen, Anna-Maria Lacatus, Chris Harnell som jag tyckte var riktigt starka och hade snygg fysik och utstrålning. Efter detta så började jag forska vidare om vad de tävlade i osv. Sen blev jag helt såld, såg på youtube när Ako reppade loss 60 dips på SM Athletic Fitness 2011 och tyckte att han var så stark och jag ville bli som honom! Och sedan dess har jag följt VM, EM, SM, DC i AF och blivit mer och mer intresserad.

Jaaa, nu vet ni lite mer om vem jag är och hur jag blev intresserad inom detta. 😀 Har så mycket att skriva om men jag tar en sak i taget, jag vill berätta för er hur mina två tävlingar har varit och visa er bilder, vill berätta för er varför jag har döpt bloggen till ”Krigarmore – Vägen tillbaka” och en massa massa mera. Så häng med mig 2015 och ta del av min oändliga glädje och energi – för den tänker jag dela med mig till alla som vill :)

Instagram: @fitnessmore
Facebook: www.facebook.com/Rambo.More

-Simon More

DCE_2912

kommentarer, 421 Visningar

Kommentarer

kommentarer

simonmore

Posts Facebook Google+

Utbildad VVS-ingenjör som tränat styrketräning i 9 år och som brinner för allt som har med träning att göra. Avklarat en lång rehabprocess och är nu tillbaka till träning och tävling som en Krigare. Citat att följa: "Det finns inget substitut för hårt arbete" – Strävan