Om mig

Född: 1990-06-06 – Rolig fakta, samma dag som Sveriges nationaldag och samma dag som Linnea & Clas Enstedt’s bröllopsdag 😀

Bor: Stockholm, Södertälje

Gör: Arbetar som VVS-konsult. Har studerat till Installationsingenjör inom VVS på IUC Stockholm.

Tränar: SATS Sverige, 8TGymMoraberg

Coach: Kristian Sewen och Peter Jegefalk – Dreamteam!

Meriter:
BodyClassic 2014 – 9:e plats
Decembercupen 2013 – ospecificerad, utslagen efter förbedömning. (32st, 17 utslagna)

At the moment:
Precis avklarat en 5 månaders rehabprocess efter att ha gjort en massa undersökningar både från höger till vänster.
Nu är planen att bygga, bli starkare, förbättra min fysik och göra en ordentlig comeback till Decembercupen2015 Athletic fitness och kanske Luciapokalen2015 om de inför Athletic Fitness också.

Bakgrund:

Egentligen så har jag inte den bredaste träningsbakgrunden men jag spelade fotboll som liten ungefär från 8-12 års ålder sen så slutade jag med sporten eftersom det var så tråkigt att vi förlorade hela tiden :P Men när jag var 14-15 år gammal så körde jag lite kickboxning på en gammal klubb som hette Telge Kamsport – Tae Kwon Do och Kickboxning var kategorierna här. Jag valde att specialisera mig inom Kickboxningen, mestadels var för att vi var flera kompisar som tränade tillsammans och just detta var roligast. Det var sjukt roligt att träna men tyvärr så slutade jag med detta när jag började gymnasiet 2006, det var mest pga att jag gick gymnasiet i Flemingsberg och det var så jobbigt att ta sig till klubben efter skolan.

Där kommer dock styrketräningen in, det var i början av December året 2006 och alla gym här i Södertälje hade 16-års gräns på gymmen och jag hade velat börja tidigare men tog inte tag i det då. Men till slut så började jag och sen dess har det gått 8 år och jag är helt fast :D

Jag började mitt första gym på Actic/Sydpoolen och spenderade ca 2,5 år där, bytte sedan till Worldclass och stannade 3,5 år där, efter detta så gick jag till Friskis&Svettis 1 år och till slut så hamnade jag sista året och nuvarande gym på SATS och 8TGYM-Moraberg (Södertälje). Älskar verkligen att träna på SATS, speciellt Medborgarplatsen, riktigt bra gym men det bästa är verkligen gemenskapen bland medlemmar, teammedlemmar och underbar personal.
Man kan säga att jag började träna seriöst när jag bytte till Worldclass och under tiden på Friskis, men det var strax därefter som jag bestämde mig för att satsa stenhårt inom Athletic Fitness som träningen verkligen växlade upp en nivå.

Hur blev jag intresserad inom Bodybuilding och Fitness?
Jag blev intresserad inom Bodybuilding och Fitness under 2010, min bror började köpa BODY Magazine och i samband med detta så hittade jag av en slump fitnessguru där jag startade min första blogg. Där lärde jag mig en massa, fick chansen att träna och träffa många som tränade seriöst och skapade nya vänner. Ju mer jag bloggade, tränade och ju mer jag växte så började jag hitta dessa kändisar inom fitness. De första var Ako Rahim, Kristian Sewen, Anna-Maria Lacatus, Chris Harnell som jag tyckte var riktigt starka och hade snygg fysik och utstrålning. Efter detta så började jag forska vidare om vad de tävlade i osv. Sen blev jag helt såld, såg på youtube när Ako reppade loss 60 dips på SM Athletic Fitness 2011 och tyckte att han var så stark och jag ville bli som honom! Och sedan dess har jag följt VM, EM, SM, DC i AF och blivit mer och mer intresserad.

Så här har ni då lite information om mig, ni är så välkommen att ta del av min passion, glädje och energiska resa mot våra mål.
Kram på er alla!