Från långt till kort till…

Semiran Dag —  27 april, 2014
27 april, 2014

…långt igen! För ett par veckor sen tog vårkänslorna över förnuftet.

En solig lördag tog jag en bonuspromenand mitt på dan och råkad passera en frisörsalong med dropin tid. Gick in och hade turen, tyckte jag då, att det fanns en ledig tid. Utan att egentligen tänka efter sa jag bara klipp av allt och lugg, gör det snabbt innan jag ångrar mig…och i nästa minut låg det längder av mörkt hår på golvet. Kändes ok första dagarna men för varje dag som gick saknade jag hästsvanens som dinglade i nacken.

Det är tur att man idag även kan bli långhårig efter ett frisörbesök :)

I fredags var jag nämligen till den superduktiga Sandra på salong Unik och fick ett långt vackert svall så nu har jag t o m längre hår än mitt första frisörbesök.

Väl värt ett besök hos Sandra…

20140417_140054[1]

Största utmaningen var att orka sitta på rumpan, som är rätt tom och platt nu så här lång in på diet, i närmare 5 timmar. Vill man va fin får man allt lida lite….

Före och efter…behöver jag säga att jag är nöjd?

hår

 

Direktlänk till bästa salongen. Vill du ha 10 % rabatt ange rabattkod: Semiran

http://www.unikuppsala.se/index.html

Kan tillägga att dieten fortlöper enligt plan, 2,5 v kvar till avresa mot EM :)

Ha en underbar söndag // höres snart igen S

kommentarer, 565 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+